Mikor nem szabad a készítményt szedni? A hatóanyagok iránti túlérzékenység esetén a készítmény alkalmazása ellenjavallt.

Mit kell tudnia a szedés megkezdése előtt? A készítmény egyszeri adagja (20 csepp) 0,30-0,32 g alkoholt tartalmaz, ezért a készítmény alkohol tartalmát figyelembe kell venni májbetegség és epilepszia esetén. Alkalmazása káros lehet alkoholbetegek, várandósak és gyermekek számára.

Szedhetik-e a készítményt gyermekek is? A készítmény gyermekek számára nem alkalmazható figyelembe véve alkohol tartalmát és az alkalmazási területét.

Szedhető-e a készítmény más gyógyszerekkel? A készítmény alkoholtartalma miatt az alkohollal kölcsönhatásba lépő gyógyszerekkel nem szedhető. Egyes szívre ható gyógyszerekkel (pl.: szívglikozidok), vérnyomáscsökkentőkkel együtt szedve, azok hatását fokozhatja.

Szedhető-e várandósság és szoptatás idején? Ezen élethelyzetekben alkalmazása nem ajánlott.

Hogyan és mikor kell a készítményt bevenni? A Fagyöngy-galagonya tinktúrát étkezések előtt kevés folyadékkal ajánlatos bevenni.

Mi az ajánlott adag? Az ajánlott napi adag felnőtteknek: 3x20 csepp.

Milyen nem kívánt hatást válthat ki a készítmény? A készítmény előírásszerű alkalmazása esetén nem ismeretesek mellékhatások. Ennek ellenére egyéni érzékenység a készítmény hatóanyagával szemben felmerülhet. Ilyen esetben forduljon orvosához, gyógyszerészéhez.

Mire kell még ügyelnie a készítmény szedése során? A Fagyöngy-galagonya tinktúra gyermekek elől gondosan elzárandó!

Mennyi ideig szedhető a készítmény? A készítmény hosszú ideig, kúraszerűen alkalmazható, általában 4-6 hét után célszerű néhány napos szünetet tartani.

Hogyan kell tárolni a készítményt? Legfeljebb 25 C fokon tárolandó. Csomagolási egység: 30 ml/üveg

DR.MILESZ
Újdonságok

8 másik termék van a kategóriában: