• -5%

DHA- ( dokozahexaénsav)-mentes

Gyógyszerészeti tisztaságú

Kutatási és klinikai tapasztalatokkal alátámasztott hatások

A VegEPA hatásai - Mikor ajánlott?

Premenstruációs szindróma

Koleszterinszint szabályozás

Érrendszer és Szív védelem

Agyi Koncentráció fokozó hatás

Depresszió ellenes hatás

Pikkelysömör gyógyítás

Izületi gyulladások esetén

Cukorbetegség

Irritábilis bél szindróma

Szívinfarktus megelőzés

Vérrögképződés megelőzés

Diszlexia gyógyítás

Látáserősítés

Fogyókúra támogatás

Dohányzás esetén

Izületi fájdalmak, gyulladások

Memória növeléshez

Autizmus

A VegEPA segíti a keringési rendszert, az agyfunkciókat, a memóriát, a koncentrációs készséget, a kiegyensúlyozott hangulatot és az izületeket is.

A VegEPA tudományos szaklapokban is elismert készítmény.

Premenstruációs szindróma: Az EPA antidepresszáns hatásai jól dokumentáltak (Sublette et al, 2011), valamint az EPA azon képességét, hogy szabályozza a kortizol hormon működését, tevékenységét. A kortizol hormon stresszel kapcsolatos hormon, melynek szoros kapcsolata van a premenstruációs problémáknak.

Kiegyensúlyozott zsírsav szint: a VegEPA készítményt úgy tervezték, hogy a szervezet számára szükséges arányban biztosítsa az Omega-3 és Omega-6 zsírsavakat.

Krónikus fáradtság szindróma: egyes orvosok úgy vélik, hogy a betegség hátterében vírusos fertőzések állhatnak. Egyes vírusok képesek megakadályozni a sejteketet az Omega-3 hasznosulásban. Professor Peter Behan, Professor Wilhemina Behan and Professor David Horrobin kísérletek során igazolták, hogy a krónikus fáradtság szindrómában szenvedő betegeknél az Omega zsírsavak szintje jóval alacsonyabb.

Bélproblémák: az Omega-3 zsírsavak gyulladásgátló hatásúak, javítják az emésztés minőségét. A belekben a gyulladásokért főként az arachidonsav a felelős. Mivel az EPA kémiai szerkezete nagyon hasonlít az arachidonsavéhoz, blokkolja azokat az enzimeket, amelyek az arachidonsav gyulladáskeltő eikozanoidokká történő átalakítását végzik.

Cukor problémák: tudományos bizonyítékok vannak arra vonatkozólag, hogy a hossző szénláncú zsírsavaknak jótékony hatásai vannak a diabetikus betegségekre (Okuda et al, 2006). A halolajok hatása főként a magas cukorszint esetén fellépő vesekárosodás, a diabéteszes neuropátia és a szív és érrendszeri kockázatok során jelentős. Sok cukorbetegnél magas a koleszterin szint is, melynek csökkentésében a VegEPA segítség lehet.

Izületi problémák: a Vegepa készítményben található ligetszépe olaj, a legjobb forrása az GLA-nak, a gamma linolénsavnak, melyről köztudott hogy csökkenti az izületi gyulladások során fellépő fájdalomérzetet és magát a gyulladást is.

Hiperaktivitás, Diszlexia, Autizmus: számos kutatás igazolta, hogy a hiperaktivitás az alacsony Omega zsírsav következtében jelentkezik. Dr Alex Richardson az oxfordi egyetem professzora, számos kutatást végzett az Omega zsírsavakkal olyan betegségek kapcsány, mint a hiperaktivitás, a diszlexia és az autizmus. Publikációiban igazolta, hogy az alacsony Omega zsírsav szint illetve az egyes Omaga zsírsavak nem kiegyensúlyozott aránya, felelős a felsorolt betegségek kialakulásáért.

Az Alacsony Omega-3 szint jelei:

- túlzott szomjúság, gyakori vizelési inger

- durva száraz bőr

- puha, törékeny körmök

- alvászavar

- gyenge memória

- szorongás, hangulatváltozások

Újdonságok

16 másik termék van a kategóriában: