• -5%

Előállítása

A Szűz Lazacolaj előállítása Norvégiában történik. A lazacok lehalászását követően kezdődik a gyártási folyamat, mely során a tiszta, friss lazacolaj a végtermék. A gyártás során az alapanyagok, lazacfilé és egyéb maradékok folyamatos adagolása után, az egyensúlyi tartályba töltik a teljes alapanyagot, melyet melegítenek. Ezután következik a dekantálás, ahol szétválasztják az olajat a víztől és a fehérjétől, azaz kinyerik a friss lazacolajat, Ez nagyon gyorsan, 75 perc alatt történik. Ezért ez a termék a legfrissebb Lazacolajak egyike a világpiacon. A frissességére utal a TOTOX értéke is, mely 6-os, a kinyerés pillanatában. Egy Norvég felmérés szerint ez az olaj volt a legfrissebb 100 megvizsgált Omega3 zsírsavat tartalmazó, kereskedelmi forgalomban kapható olajkínálatból. A tisztítást követően kapja meg a termék a természetes antioxidánst, ami egy szabadalmaztatott természetes keverék. A megfelelő körülmények biztosítása mellett raktározzák a kiszállításig az Omeaga3 zsírsavban igen gazdag, friss Szűz lazacolajat.

A Szűz Lazacolaj kapszula előállítása, mint a benne lévő lazacolajat, Norvégiában készül. A kapszula anyaga lágy zselatin, mely könnyű felszívódást biztosít és megőrzi a kapszula tartalmának minőségét.

A kapszulákat már az 1700-as években is használta az emberiség. A zselatinkapszulák feltalálása az 1830-as évekre tehető, Mothes és Dublanc nevéhez fűződik.

A Szűz Lazacolajat lágy zselatin kapszulában az olaj a minőségét igen hosszú ideig megőrzi.

A NOR-OIL Szűz Lazacolaj kapszula biztosítja a napi esszenciális Omega3 zsírsav bevitelt. A kapszula rendszeres napi szedésével számos betegség megelőzhető vagy a már meglévő tünetek csökkenthetők, akár el is mulaszthatók.

Az Omega3 zsírsavat más módon képtelenek vagyunk bevinni az emberi szervezetbe, csak halak és/vagy a tiszta, szennyeződésmentes lazacolaj és lazacolaj kapszulák fogyasztásával.

Számos kutatás bizonyítja, hogy a Szűz Lazacolaj kapszulák szedésével megkapja a szervezet a számára a megfelelő esszenciális Omega3 zsírsav mennyiséget, ami erős gyulladáscsökkentő, fokozza keringést, biztosítja a megfelelő triglicerid és a koleszterinszintet a vérben. A történelmi korok embereinek vizsgálata bebizonyította, hogy az emberi agy működéséhez is nélkülözhetetlen az Omega3 zsírsav.

A tudósok szerint a Szűz Lazacolaj, Omega3 zsírsavban gazdag lazacolaj kapszula az allergia és az autoimmun betegségek gyógyításában is pozitív hatással bír. Továbbá az általános közérzet, és az általános egészség kialakításában is fontos szerepe van.

A NOR – OIL Szűz Lazacolaj kapszula tartalmaz pozitív jódot is. A jód beviteli lehetőség, a tengerektől távolabb eső vidékeken szintén nagyon csekély, ezért nagyon sokfelé jódhiányos állapotból adódó egészségügyi probléma alakulhat ki. A NOR-OIL Szűz Lazacolaj kapszula természetes jódot tartalmaz, melynek szedésével biztosíthatjuk a napi jódszükségletünket. A jód szerepe az emberi szervezet működésében kimagasló. Jódhiányos szervezet agyi problémákkal, pajzsmirigy problémákkal és sok más a hiányállapot miatt kialakult problémákkal is szembenézhet.

Jódtartalom megközelítőleg: 0,008 mikrogramm.

A mai ember sokat főz, süt növényi olajjal, melynek eredményeként rengeteg, a szükségesnél több Omega6 zsírsav jut a szervezetébe. Az Omega3 és az Omega6 jelenléte egyaránt fontos az emberi szervezetben, viszont a kettő aránya határozza meg annak egészségügyi állapotát. A túlzott Omega6 zsírsav bevitel nem egészséges. Az Omega6 és az Omega3 esszenciális zsírsav aránya sok mindent elárul egy szervezetről. Pl. Az északi országokban élő embereknél, az eszkimóknál ez az arányszám 1:1, a japánoké 10:1, míg az európai civilizációban ez a szám 50:1. Ez azt jelenti, hogy a nyugati, civilizációs betegségek kapcsolatot mutatnak a zsírsavak arányával. A NOR-OIL Szűz Lazacolaj kapszula rendszeres fogyasztásával javíthatunk ezen az arányszámon és megelőzhetjük vagy pozitív irányba állíthatjuk szervezetünket.

Újdonságok

16 másik termék van a kategóriában: