• -5%

Az (1,3-1,6) béta-glükán az egyik legjobb példa arra, hogy szervezetünk védekezőképességét teljesen természetes hatóanyagokkal is erősíthetjük.

Tapasztalataim szerint a béta-glükán:

Modulálja az immunrendszert

erősíti az ellenálló képességet a legtöbb mikroorganizmussal szemben, legyen szó vírusos vagy bakteriális fertőzésekről,

csökkenti a megbetegedés esélyét, és csökkenti a megbetegedés súlyosságát

hozzájárul a felső-légúti rendszer egészséges működéséhez.

Mérsékelheti a stressz egészségkárosító hatásait, mind fizikai, mind mentális értelemben,

Csökkentheti az allergiás megbetegedések kialakulásának kockázatát, a már meglevő allergiás tünetek súlyosságát mérsékli.”

Dr. Ketskés Norbert orvos, táplálkozástudományi szakértő

Összetétel

Bioconnect Pure felnőtteknek és 12 éven felüli gyermekeknek.

1 kapszula tartalma: 250 mg Yestimun 1,3-1,6 béta-glükán

A német Yestimun® béta-glükán egy szabadalmaztatott béta-glükán kinyerési technológiájának köszönhetően a legmagasabb tisztaságú (élesztőből kivont) 1,3-1,6 béta-glükán.

Miért van szüksége a szervezetnek béta-glükánra? Biztonságos?

A Yestimun® béta-glükán egy természetes béta-glükán, melyet egy nagy tisztasági fokú, szabadalmaztatott élesztő sejtfalából nyernek ki. Ez a kivételes összetevő aktiválja gyermeke elsődleges védelmi vonalát, a veleszületett immunrendszert, folyamatos szedése állandó, hatékony védőpajzsot nyújt a vírusos és bakteriális fertőzésekkel, egyéb megbetegedésekkel szemben.

A korábbi évszázadokban környezetünk bővelkedett baktériumok és vírusok által okozott veszélyekben, az immunrendszerünk folyamatosan igénybe volt véve. Mielőtt gombaölő szerekkel permeteztünk le rutinszerűen minden élelmiszertermést csaknem minden, amit megettünk élesztőgombákkal, gombákkal és penészgombákkal volt szennyezett, és az immunrendszer különösen egyes gombák, penészgombák és az élesztőgombák sejtfalaiban levő 1-3, 1-6 β-glükánoknak nevezett molekulákat tanulta meg felismerni, ezek jelenlétére aktiválódik, illetve erős ellencsapással válaszol.

A túlságosan steril, higiénikus környezet velejárója, hogy kiírtottuk a béta-glükánokat is a környezetünkből, A β-glükán hiány immunrendszerünket gyengébbé és kiegyensúlyozatlanabbá tette, ezt a hiányt pótolni kell. Ennek leghatékonyabb formája a Yestimun 1-3, 1-6 béta glükán.

Enélkül a veleszületett, ősi immunrendszer sokkal kevésbé aktív, ami miatt nem képes semlegesíteni az új és váratlan fenyegetéseket.

Nem lehet túladagolni a béta glükánt? Nem stimulálja túl az immunrendszert, vagy nem kényelmesíti el azt?

Egy természetes alapanyagról van szó, amely a túlzottan steril táplálkozás miatt elkényelmesedő veleszületett immunfunkciókat tartja a nap 24 órájában készenlétben, és mindezt maximális gyártásbiztonságú és tisztaságú formában biztosíthatjuk szervezetünknek. A β-glükánok nem toxikusak.

Adagolás

Nem túladagolható, nem stimulálja túl az immunrendszert, nem kényelmesíti el a szervezetet, teljesen természetes, nincs mellékhatása, minden élelmiszerbiztonsági követelménynek megfelel, az EU tagállamaiban (is) élelmiszer összetevőként forgalomba hozható (258/97/EK európai parlamenti és tanácsi rendelet).

Felnőtteknek Napi 1 Bioconnect kapszula bevételét javasoljuk, ez az a mennyiség, amely aktív állapotban tarja az elsődleges immunműködését. A béta-gükán a beviteltől számított 24-72 órán belül fejti ki hatását. Ésszerű naponta adagolni, mivel a veleszületett immunrendszer kulcshatású sejtjeinek, a neutrofileknek (melyeket a béta-glükán hatékonyan aktivál) az élettartama legfeljebb nagyjából két nap.

Kinek ajánlott?

A béta-glükán táplálék-kiegészítést bárki használhatja napi rendszerességgel :

a különösen stresszes vagy járványos időszakokban,

energiahiánnyal és kimerültséggel járó időszakokban,

a meghűlés vagy a torokfájás első jelére valamint a téli hónapok alatt is javasolt, különösen a zsúfolt tömegközlekedést rendszeresen igénybe vevő emberek számára,

akik közvetlenül ki vannak téve a fertőzéses betegségeknek, immungyengítő gyógyszereket vagy antibiotikumok szednek vagy lassan és nem teljes mértékben gyógyulnak meg,

a kórházakba kerülő emberek és a repülővel messzire utazók szintén elsődleges jelöltek.

A megelőző hatású napi adag kb. 2 mg / testsúly kg vagy 250 mg béta-glükán (tiszta glüko-poliszacharid) naponta.

Betegség esetén napi 2 kapszula javasolt.

Gyermekeknek Bioconnect Kids szedése javasolt.

˟Az összetevőkkel kapcsolatos leírások nem hivatalos egészségügyi állítások, csupán a szakirodalom, természetgyógyászat megfigyelései.

Újdonságok

16 másik termék van a kategóriában: