Multivitamin

A multivitamin rendszeres szedésével a szervezet hozzájut minden alapvető vitaminhoz és ásványi anyaghoz, ezáltal a szervezet működése kiegyensúlyozottabbá válhat, az immunrendszer erősödhet, így a betegségekkel szemben is ellenállóbbá válhat. A vitaminok kiemelt szerepet játszanak az egészség megőrzésében, viszont fontos a szervezetünkbe kerülő vitaminok egymáshoz viszonyított aránya, emiatt leginkább a multivitamin készítményeket érdemes előnyben részesíteni. A multivitamin készítmények erősségüktől függetlenül többnyire megfelelő arányokban tartalmazzák a különböző vitaminokat, ásványi anyagokat, nyomelemeket, vagy akár még gyógynövényeket és aminosavakat is. A hatóanyagok komplex bevitele elősegíti a különböző vitaminok és ásványi anyagok jobb felszívódását, amelyek egymással kölcsöhatásba lépve nagyobb hatásfokban tudnak hasznosulni a szervezetben.

Dr. Chen ginseng + multivitamin kapszula

A ginseng hozzájárulhat a megfelelő szellemi és fizikai erőnlét fenntartásához. A C-vitamint a szervezet nem képes előállítani, ezért lényeges, hogy elegendő mennyiségben fogyasszunk belőle, hiszen fontos szerepet játszhat az immunrendszer működésében. Szükséges az idegrendszer normál működéséhez, fokozhatja a táplálékkal bevitt vas felszívódását, hozzájárulhat az erek normál állapotának fenntartásához.

A B1-vitamin részt a fehérje és glikogén anyagcserében, hozzájárulhat a normál vörösvérsejt képződéséhez, a vér normál homocisztein szintjének fenntartásához, így hozzájárulhat az egészséges szívműködéshez, szükséges az idegrendszer kiegyensúlyozott működéséhez. A folsav szerepet játszhat a sejtosztódásban, és részt vesz a vérképzésben. A biotin részt vesz a makrótápanyagok normál anyagcseréjében és az energiatermelő anyagcsere folyamatokban.

Hatóanyagok napi 1 kapszulában:

C-vitamin 80mg

B6-vitamin 1,4mg

B1-vitamin 1,1mg

folsav 200mikrogramm

biotin 50mikrogramm

ginsenozid 6mg

cisztin 20mg

metionin 20mg

Összetevők:

Panax ginseng gyökér kivonat, C-vitamin, cisztin, metionin, B6-vitamin, B1-vitamin, folsav, biotin, zselatin kapszulába töltve.

Adagolás:

Napi 1 kapszula bőséges (3dl) folyadékkal lenyelve étkezés előtt.

Figyelmeztetés:

Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott vegyes étrendet és az egészséges életmódot. Az ajánlott napi adagot ne lépje túl! Gyermekek elől elzárva tartandó!

Újdonságok

8 másik termék van a kategóriában: