A szibériai ginseng - avagy tajgagyökér - fogyasztása serkentőleg hat a központi idegrendszerre, a mellékvesekéreg működésére és az endorfin- és ondótermelődésre. Segíti a szervezet alkalmazkodását a fizikai és lelki stresszel járó állapotokhoz, a hideghez és a sugárzáshoz. Immunrendszer-erősítő és különösen a nyiroksejtekre valamint az alacsony vércukorszintre van kedvező hatással. Rhinitisszel küzdő betegeknek is ajánlott, mert a belőle készített orrpermet enyhítheti az orrdugulás tüneteit. Oroszországban stressz elleni és a szervezet alkalmazkodását segítő tulajdonsága miatt alkalmazzák. Nyugat-Európában is hasonló okokból, illetve az alacsony vérnyomással kísért erőtlenség kezelésére javasolják.

Adagolás, javasolt felhasználás, tárolás: egy adag = 2-3 g, 1 adag naponta. Tárolás: Jól zártan, száraz, hűvös, fényvédett helyen.

Összetevők: 100% bio szibériai ginseng (eleutherocus senticosus) por.

Tápanyag-információ egységenként (100 g): Energia: 845 kJ/202 kcal, zsír: 1,94 g -amelyből telített zsírsav: 1,53 g, szénhidrát: 8,7 g -amelyből cukor: 1,47 g, rost: 67,12 g, fehérje (protein): 5,19 g, só: 0,015 g.

Újdonságok

8 másik termék van a kategóriában: