• -5%
    NATURES WAY ÁZSIAI GINZENG KAPSZULA 50 DB - Dr.Herb

A távol-keleti orvoslás legfontosabb szere több ezer éve, úgy tartják, hogy a test és lélek minden részét erősíti – és a tudomány ezt egyre szélesebb körben igazolja. Humán klinikai kísérletek során igazolták, hogy:

- javítja az általános fizikai erőnlétet (fáradtság, gyengeség, betegség-megelőzés, betegség utáni lábadozás)

- javítja az immunrendszer kórokókkal szembeni ellenállóképességét 

- javítja a szervezet fizikai és kémiai stressztűrőképességét (túl hideg időjárás, túl meleg időjárás, levegőszennyezettség, stb)

- erősíti a vérkeringést, légzést, metabolikus funkciókat

- erősíti az idegrendszert, erősíti a pszichomotoros funkciókat (figyelem, koncentrációs képesség, reakcióidő, stressztűrő képesség)

- dél-koreai, nagy mintákon végzett vizsgálatok szerint szignifikánsan csökkenti a rák kialakulásának valószínűségét.

- javítja a férfiak szexuális teljesítőképességét.

 Ne dőljünk be az olcsó ginzeng-termékeknek: a ginzeng igen drága dolog, sokan hamisítják és csalnak vele, ha túl olcsó, biztosan nincs benne ginzeng, vagy csak mutatóba tettek bele egy keveset.

Figyelmeztetés

Az étrend-kiegészítők nem gyógyszerek, nem rendelkeznek gyógyhatással, nem alkalmasak betegségek kezelésére sem megelőzésére. Az étrend-kiegészítők élelmiszerek, így a jelölésükre (címke feliratok, a címkén, csomagoláson található bármely jel, ábra stb.) és reklámozásukra az élelmiszereknél megfogalmazott általános előírásokat kell alkalmazni. Ennek megfelelően a termékek jelölése, megjelenítése és hirdetése nem állíthatja, vagy sugallhatja, hogy az étrend-kiegészítő betegségek megelőzésére, kezelésére alkalmas, vagy ilyen tulajdonsága van. Kérjük a gyártók leírásainak és reklámjainak olvasásakor ezt vegyék figyelembe!

Újdonságok

16 másik termék van a kategóriában: