JutaVit Izlandi zuzmó szirup édesítőszerrel. A légutak egészségéért.

Izlandi zuzmó kivonatot, erdei mályva kivonatot és C-vitamint tartalmazó étrend-kiegészítő készítmény. Az izlandi zuzmó kivonat nyugtathatja a torkot, a garatot és a hangszálakat, valamint támogatja az immunrendszer normál működését. Az erdei mályva kivonat nyugtathatja a torkot és csökkentheti a torok irritációját. A C-vitamin hozzájárul az immunrendszer normál működéséhez, a fáradtság és kifáradás csökkentéséhez, valamint a normál pszichológiai funkció fenntartásához és az idegrendszer normál működéséhez.

Alkoholt és cukrot nem tartalmaz!

Tartósítószert nem tartalmaz!

Természetes aromával!

Ajánlott adagolás:

Felnőtteknek: 3x10ml

Gyermekeknek 7-16 éves korig: 2x10ml

Gyermekeknek 3-6 éves korig: 1x10ml vagy 2x5ml

Aktív összetevők 10 ml szirupban:

Izlandi zuzmó kivonat (4:1 kivonat arány)   150 mg

(megfelel 600mg izlandi zuzmó gyógynövénynek)

Erdei mályva kivonat (4:1 kivonat arány)   150 mg

(megfelel 600mg erdei mályva gyógynövénynek)

C-vitamin   30 mg

Összetevők: Édesítőszer (maltit szirup [maximum 8% szorbitot tartalmazhat]), víz, izlandi zuzmó (Cetraria islandica) kivonat, erdei mályva (Malva sylvestris) kivonat, L-aszkorbinsav (Quali®-C), maltodextrin, aroma (áfonya[természtes]), savanyúságot szabályozó anyag (citromsav).

Tájékoztatás

Az étrend-kiegészítők élelmiszereknek minősülnek és bár kedvező élettani hatással rendelkezhetnek, amely egyénenként eltérő lehet, jelölésük, megjelenítésük, és reklámozásuk során nem engedélyezett a készítményeknek betegséget megelőző vagy gyógyító hatást tulajdonítani, illetve ilyen tulajdonságra utalni.

Újdonságok

8 másik termék van a kategóriában: