Tenmag Perui Noni növényi kapszulában

A Perui Noniban található több mint 160 féle ásványi anyag és nyomelem, támogatja a szervezetünkben végbemenő szinte összes élettani folyamatot. Számos összetevője serkenti hatékonyan az immunrendszerünket, emellett jótékonyan befolyásolja a szív- és keringési rendszert és koleszterinszint-csökkentő is.

Ez az egyik legösszetettebb immunerősítő. Regenerálja a sérült sejteket, molekuláris szinten hat. A gyümölcs az endorfin-termelés fokozásával jókedvet, jó hangulatot vált ki. Sejtszinten rengeteg gondot elháríthatunk, ha szervezetünkben elég xeronin található.

Nemcsak a magas vagy alacsony vérnyomás, de cukorbetegség esetén is hasznos. Ami a vérnyomást illeti, a noni a szervezetben a nitrogén-oxid termelését serkenti, ezáltal lazítja az ütőereket, és normalizálja a vérnyomást.

A noni segítségével a hangulatunkat is feldobhatjuk. Aktiválja az agyban elhelyezkedő tobozmirigy működését, ebben a mirigyben a melatonin termelődik – szerepet kap a hangulat, az alvás, a testhőmérséklet szabályozásában.

A noni serkenti az endorfin, vagyis a boldogsághormon termelődését. Erőteljes a stresszoldó hatása. A nehezen alvóknak jót tesz, szabályozza az alvásciklust és nőknél a havi vérzést is. Ha valaki káros szenvedélyéről szeretne leszokni, a noni-készítmények segíthetnek, mérsékelik ugyanis az elvonási tüneteket és tisztítják a szervezetet. Segít a depresszióban szenvedőknek is.

Összetevők:

100% szárított, porított Noni gyümölcs, növényi cellulóz kapszula.

Napi ajánlott mennyiség:

2×2 kapszula.

Adagolás leszokás esetén:

1-3. napon: 2 óránként 2 kapszula

4-6. napon: 4 x 2 kapszula naponta

7. naptól: 2 x 2 kapszula naponta

Újdonságok

8 másik termék van a kategóriában: