A liofilizálás, azaz a fagyasztva szárítás, egy víztelenítési eljárás, mely az élelmiszerek hosszú idejű eltarthatóságát tudja biztosítani. Ezzel a módszerrel őrizhető meg leginkább a hőre érzékeny anyagok biológiai aktivitása. Az eljárás során a szárazanyag veszteség nagyon kicsi, az eljárás a termék anyagi jellegét és tulajdonságait alig változtatja meg, így a hasznos összetevők mind benne maradnak a termékben. A liofilizálás egy kíméletes és bevett eljárás a méhpempő tartósítására. 1kg friss méhpempő felhasználásával kb. 40dkg liofilizált méhpempő állítható elő.

A pecsétviaszgomba (Ganoderma Lucidum) jelentősége nem kérdéses. Kelet-Ázsiában gyógyszerként alkalmazzák. A gyógyászati alkalmazások célja az immunrendszer és a máj erősítése és az anyagcsere-folyamatok felgyorsítása.  A gyógyászatban erősítőszerként és gyógyszerként való gyakori felhasználásán alapszik az, hogy a pecsétviaszgombát kultúrnövényként is termesztik. A kínai elnevezés – Ling Zhi – „szellemnövényt” jelent. Kínában úgy is tekintenek rá, mint a „gyógynövények királyára” és a hagyományos kínai orvoslásban gyógygombaként és erősítőszerként használatos.

Aktív összetevők

2 kapszula

(napi adag)

tartalmaz

% NRV*

Liofilizált méhpempő

(6% 10-HDA) 470 mg -

Pecsétviaszgomba kivonat,

(Ganoderma Lucidum Extract)

kivonat arány 10:1

470 mg -

C-vitamin 90 mg 112,5%

*% NRV – felnőttek számára ajánlott napi beviteli, referenciaérték %-ban kifejezve

ÖSSZETEVŐK:

Liofilizált méhpempő (Royal Jelly powder, 6% 10-HDA), Pecsétviaszgomba kivonat, (Ganoderma Lucidum Extract) kivonat arány 10:1, C-vitamin (Ascorbic Acid), Kemény zselatin kapszula

A DYDEX technológiának köszönhetően a készítmény nem tartalmaz semmilyen mesterséges vivőanyagot, kötőanyagot, töltőanyagot, hordozóanyagot, tömegnövelő szert, színezéket vagy tartósítószert!

NETTÓ TÖMEG:

30,9 g ± 5% 60 db kapszulában

ALKALMAZÁS:

Immunrendszer erősítésére, bővebb információ ezen a linken érhető el.

ADAGOLÁS:

Felnőtteknek naponta, 2 kapszulát bő folyadékkal lenyelni.

FIGYELMEZTETÉS:

A termék fogyasztásakor, terhesség alatt, konzultáljon orvosával.

A termék fogyasztása nem ajánlott a méhészeti termékekre allergiás személyek számára. Az ajánlott napi mennyiséget ne lépje túl.

Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és egészséges életmódot.

TÁROLÁSA:

A készítményt tartsa gyermekek elől elzárva!

Száraz helyen, napfénytől védve, gondosan lezárt dobozban, szobahőmérsékleten.

Minőségét megőrzi: a termék címkéjén jelzett időpontig.

OGYÉI 26724/2021

Újdonságok

8 másik termék van a kategóriában: