Komló

Természetes anxiolitikum, azaz feszültségoldó gyógynövény. A növényi nyugtatók és altatók rendkívüli előnye, hogy fogyasztásuknál nem alakul ki függőség, és hosszú távon is biztonságosan szedhetők. Ilyen a komló hatása is. Mindenféle alvászavar, álmatlanság kezelésére, elalvási nehézségekre, szorongásos állapotokra, idegi kimerültségre alkalmazható. Nemcsak éjszaka, alvás előtt ideális adagolni, de a napközbeni fokozott idegességérzet és a szorongás megszüntetésére is alkalmas. Keserűanyag-tartalma révén gyomorpanaszok ellen is javasolják, megszünteti az idegi eredetű hasmenést, görcsöket.

Jutavit valeriana harmony kapszula

Összetevők:

macskagyökér, zselatin kapszula, golgotavirág virágos hajtás, komló toboz, tömegnövelő (mikrokristályos cellulóz), csomósodást gátló (magnézium sztearát)

Fontos figyelmeztetés:

Kisgyermekek elől elzárva tárolandó; Az étrend-kiegészítő fogyasztása nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot! Az ajánlott napi fogyasztási mennyiséget ne lépje túl! Macskagyökér tartalma miatt gépjármű vezetéskor alkalmazása fokozott körültekintést igényel. A macskagyökér fokozhatja a barbiturátok, alkohol és benzodiazepinek szedatív hatását.

Adagolás:

Optimális idegállapothoz napi 1-3 alkalommal 1 kapszula.

Pihentető alváshoz 2 kapszula lefekvés előtt 1 órával.

Hatóanyag tartalom 1 kapszulában:

Macskagyökér (Valeriana Offic.) 120 mg

Golgotavirág virágos hajtás (Passifl. Inc.) 90 mg

Komló toboz (Humulus Lupulus) 90 mg

Tárolás: szobahőmérsékleten, saját dobozában, közvetlen napfénytől védve.

Újdonságok

8 másik termék van a kategóriában: