Az egészséges emésztés helyreállítása számos egyéb jótékony hatással bír: elősegíti a szervezet regenerálódását, és ezzel magas energiaszintet eredményez. Fokozódik, a figyelem, a koncentráció, a stressztűrőképesség és pihentetőbbé válik az alvás.

A Herbaferm csepp

Összetételében és előállítását tekintve teljesen egyedi

Természetes alapanyagokból, komplex hatásmechanizmuson alapul (gyógynövények+fermentáció+probiotikumok)

Élő anyag, éppen ezért nem kapszula, hanem cseppek formájában érhető el

Hatásában kiegyensúlyozott, fokozatos

Visszapótolja a teljes bélflórát, nemcsak bizonyos részeit

Hogyan működik?

A Herbaferm csepp gyógynövény hatóanyagai segítenek az emésztési zavarok enyhítésében, a természetes fermentáció mikroszervezetei újratelepítik a belek mikrobiológiai ökoszisztémáját (bélflórát - mikrobiomot). Az egészséges belek perisztaltikája dinamikus, a renyhe, pangó szakaszok aktívak lesznek, a táplálékok metabolizmusa hatékonnyá válik. Az eredmények személyenként és állapottól függően változhatnak. Megszűnhet a puffadás, a kajakóma, megoldódhatnak a székelési problémák, enyhülhetnek az aranyér tünetei.

A Herbafermben természetes életközösségekből származó hazai gyógynövény fajták gondosan válogatott, kíméletesen feldolgozott keveréke található.  Ezeket a gyógynövényeket már a népi gyógyászatban is előszeretettel alkalmazták, a Herbaferm cseppekbe azonban természetes fermentációval előkészítve kerülnek, ezzel hatásuk megsokszorozódik.

A gyógynövénykeverék-kivonat mennyisége: 70 mg/10 csepp

Kamilla és cickafark: gyulladáscsökkentő 

Tölgykéreg: összehúzó hatású

Fehér üröm:  serkenti az emésztőnedvek termelését

Bodzavirág: nyugtató, étvágyszabályozó 

Csipkebogyó: magas vitamintartalma, természetes savai révén segít az emésztés egyensúlyának helyreállításában 

Propolisz: komplex balzsam- és viasztartalmával fokozza a gyógynövények hatását, enzimjei pedig hozzájárulnak az emésztéshez.

Fogyasztási javaslat: Naponta 2 alkalommal, reggel és este 5-15 csepp egy-egy pohár vízben ajánlott.

Összetevő gyógynövények: matricariae flos, millefolii herba, rosae preudofructus, sambuci flos, apis melliferrae propolis, querci cortex, absinthii herba természetes fermentációval készített vizes kivonata (1:19)

HERBAFERM
Újdonságok

8 másik termék van a kategóriában: