Arkofluids®, márka kizárólag organikusan termesztett növények kombinációit kínálja, iható ampullákba csomagolva. Az Arkofluids ® garantálja a kiváló minőségű receptúrákat, édesítőszerektől, tartósítószerektől, alkoholtól, színezékektől és mesterséges ízesítőktől mentes termékeiben.

Összetevők: bio gyermekláncű gyökér kivonat (Taraxacum officinale) – bio koncentrált almalé (Malus domestica) – bio koncentrált fekete bodza bogyólé (Sambucus nigra) – bio konctenrált fekete reteklé (Raphanus sativus var. niger) bio koncentrált citromlé (Citrus limon).

Hatóanyagok 1 ampullában:

Gyermekláncfű gyökér kivonat: 8,9 g

Koncentrált bodzalé: 460 mg

Koncentrált reteklé: 310 mg

Koncentrált citromlé: 30 mg

Alkalmazása:

1. Rázza fel az ampullát használat előtt. Mivel ez egy természetes termék, némi üledéket tartalmazhat, de ez semmilyen módon nem befolyásolja a termék minőségét.

2. Koppintson rá az ampulla mindkét végére a mutatóujjával, hogy meggyengítse. Egy papírtörlő használatával törje le az elejét, a pohártól ellentétes irányban, hogy elkerülje az esetleges szilánkokat.

3. Fordítsa fel az ampullát és helyezze az elejét a pohár fölé. Törje le a másik végé is, a pohárral ellentétes irányban, papírtörlő használatával. Engedje ki a folyadékot. Adjon hozzá egy fél pohárnak megfelelő mennyiségű vizet vagy gyümölcslevet (125 ml).

Figyelmeztetés:

Felnőtteknek ill. 12 éven felüli gyermeknek ajánlott.

Vegyen be napi 1 ampullát. Ne lépje túl az ajánlott napi dózist. A kúra az év folyamán többször ismételhető.

Terhes és szoptató anyukák NEM használhatják.

Az étrend kiegészítő nem helyettesíti a változatos étrendet és az egészséges életmódot.

Gyermekektől szigorúan el kell zárni.

Újdonságok

8 másik termék van a kategóriában: