A termék alkotóelemei az alábbi jótékony hatásokat fejtik ki az emberi szervezet különböző területeire:

A méhpempő csökkenti a szellemi- és fizikai kimerültséget, erősíti az idegrendszert, valamint megfelelő energiaszintet biztosít a fejlődésben lévő szervezet számára.

A propolisz elsősorban az immunrendszer védekezőképességét segíti, ezáltal alkalmas különféle vírusos betegségek megelőzésére. Gyulladáscsökkentő tulajdonsága ugyancsak ismert.

Az A-vitamin hozzájárul a szem egészségének megtartásához, valamint a nyálkahártya megfelelő állapotához.

A B-komplex nélkülözhetetlen a nyálkahártya optimális minőségének fenntartásához, a bőr egészségéhez, a vörösvértestek szintéziséhez, a normál szívműködéshez és a megfelelő energiatermelő anyagcsere-folyamatokhoz. Fontos a kiegyensúlyozott idegrendszer működéséhez és a fáradtság csökkentéséhez.

A C-vitamin az immunrendszer alappillére és az idegrendszer támogatója. Optimalizálja a vázrendszer működését, segíti a kollagénképződést és javítja a bőr állapotát.

A D-vitamin fontos a gyermekek csontjainak megfelelő növekedéséhez és fejlődéséhez, valamint az optimális izomfunkciók működtetéséhez. Segít enyhíteni, illetve megelőzni a depresszió kialakulását. Szintéziséhez szükséges a magnézium megléte.

Az E-vitamin szükséges a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelméhez.

Hatóanyagok 5 ml-ben:

C-vitamin 30 mg

Niacin NE 9 mg

E-vitamin 5 mg

Pantoténsav 3 mg

B6-vitamin 1 mg

Riboflavin 0,8 mg

Tiamin 0,7 mg

A-vitamin 400 mcg

Folsav 100 mcg

Biotin 75 mcg

D-vitamin 2,5 mcg

B12-vitamin 0,5 mcg

Méhpempő 150 mg

Tisztított propolisz 25 mg

Összetevők:

Ivóvíz, fruktóz, méhpempő, L-aszkorbinsav, tisztított propolisz, nikotinamid (niacin, B3-vitamin), D-alfa-tokoferol (E-vitamin), kálcium-D-pantotenát (pantoténsav, B5-vitamin), piridoxin-hidroklorid (B6-vitamin), riboflavin (B2-vitamin), tiamin-mononitrát (B1-vitamin), retinil-acetát (A-vitamin), pteroilmonoglutaminsav (folsav, B9-vitamin), D-biotin (biotin), kolekalciferol (D-vitamin), cianokobalamin (B12-vitamin). tartósítószer: kálium-szorbát, erdei gyümölcs aroma.

Újdonságok

8 másik termék van a kategóriában: