A MANNARAX-ot ajánljuk elsősorban: A MANNARAX nemcsak azokat a vitaminokat tartalmazza, amelyekre szervezetünknek pillanatnyilag a legnagyobb szüksége van, hanem mindazokat a 8-10 kísérő elemeket is, amelyek a jó felszívódást biztosítják.

Manna-rax a klasszikus értelemben nem orvosság, hiszen vegyszereket nem tartalmaz, ezért semmi mellékhatása nincs és túladagolás veszélye sem áll fenn. Megelőzésként mindenkinek ajánlhatjuk ezen „panaceát” a civilizációs ártalmak kivédésére és megelő

zésére. A termék nemzetközi érvényű biokontroll minősítést és az innovációs nagydíj keretében kiemelt kitüntetést nyert el két ízben. Tartalmazza az összes vitamint, nyomelemet, ásványi anyagot és biofotont amelyek a mai VIRTUÁLIS túlvegyszerezett, besugárzott és génmanipulált élelmiszerek 95%-ában már nem találhatóak meg.

Ezen pozitív elemek nélkül a legjobb esetben is csupán jóllakott éhezőkké válhatunk, de sejtjeink, szervezetünk továbbra is alultáplált marad és egyre kimerültebbé válik. Csak idő kérdése ki, mikor, mely civ.hiánybetegségnek jeleit észleli előszőr, amelyet legyengült szervezetünk életerő tartaléka már nem képes kellőképpen kompenzálni (ellensúlyozni ).

A manna-rax hosszan csíráztatott biómínőségű ősgabonából és gyógynövényekből készül. Tartósító-, színező-, állagjavító anyagokat, cukrot, stb. nem tartalmaz.

Felnyitás után hűtőben tartandó és 10 nap alatt elfogyasztandó.

Tartalma: csíráztatott Bio ősgabona készítmény, csíraliszt, csipkebogyó por

Fogyasztandó minden reggel étkezés előtt két kiskanállal, a biofotonok miatt fém kanalat lehetőleg ne használjon. Egy üveg tartalma 15-20 nap alatt elfogyasztandó.

Nem túl meleg ételbe keverve is használható pl. müzli, kefir, gyümölcslé, méz…stb. Felnyitás után rögtön zárja vissza.

Száraz hűvös helyen tartandó, mivel tartósítószert, színezőt, cukrot..stb. nem tartalmaz!

Újdonságok

8 másik termék van a kategóriában: