• -5%
    IMUNIT 5PREVEMAX 30 DB - Dr. Herb

Ajánlott: - leggyengült immunrendszer esetén - az immunrendszer normál működése fenntartására - a szervezet fáradtsága, kimerültsége esetén - a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelmére - fokozott fizikai és mentális igénybevétel esetén

Az összetevők közül a Chlorella alga, a folsav, C- és a B6-vitaminok, valamint a szelén az immunrendszer normál működésének megőrzésében játszanak szerepet.

A C-vitamin és a szelén közreműködnek a sejtek oxidatív stressz elleni védelmében is. A béta-glükán a baktériumok, gombák, élesztőgomba, algák sejtfalában megtalálható szénhidrát típusú vegyület.

Ajánlott adagolás: A készítmény ajánlott adagja 2 tabletta naponta.

Közvetlenül az étkezést követően fogyassza!

A jobb hatás érdekében a tablettát hagyja a szájban feloldódni, a bevételt követő fél órában kerülje az étel és ital fogyasztását! Ne lépje túl az ajánlott napi mennyiséget!

Hatóanyag: 2 tabletta / NRV% (felnőttek számára javasolt napi beviteli referenciaérték) Béta-glükán laskagombából (Plerotus ostreatus): 100,0 mg / nincs meghatározva Chlorella alga-kivonat: 10,0 mg / nincs meghatározva C-Vitamin (aszkorbinsav): 56,0 mg / 70% B6-Vitamin B6 (Piridoxin-hidroklorid): 3,4 mg / 242% Folsav: 480 μg / 240% Szelén: 60 μg / 110%

Újdonságok

8 másik termék van a kategóriában: