• -5%
    DR.CHEN IMMUNOGOLD KAPSZULA 40 DB - Dr. Herb

C-vitamin

A legnagyobb mennyiségben szükséges vitamin. Megfelelő mennyiségű pótlása segíti az immunrendszer normál működését. Részt vesz a kollagénképződésben, ezzel jelentősen segíti az érrendszer egészségének megőrzését, a csontok, inak, ínszalagok és a porcok erősségét, befolyásolja a fogak és a fogíny állapotát, biztosítja a bőr természetes védekező képességének fenntartását. Az idegrendszer megfelelő működésének támogatásával hozzájárul a fáradtságérzet és a kifáradás csökkentéséhez is, továbbá fokozza a vas felszívódását.

B1 vitamin

Elsősorban a szénhidrátok anyagcseréjében játszik fontos szerepet, az idegsejtek és az izmok működésében vesz részt. A szervezet nagyon gyorsan elhasználja, ezért a folyamatos beviteléről gondoskodni kell. Hiányában károsodik a szénhidrát-anyagcsere, megnőhet a szívelégtelenség kockázata, az idegi-agyi működésben zavar keletkezhet. Megfelelő mennyiségű B1-vitamin bevitele segítséget nyújthat a tanulási nehézségekben szenvedők részére, javíthatja a koncentrációt, a memóriát.

Főbb összetevők:

Cordyceps sinensis (kínai hernyógomba)

Ganoderma lucidum (pecsétviaszgomba)

C-vitamin

B1-vitamin

Adagolás (felhasználás):

Naponta 2 x 1 kapszula bőséges folyadékkal lenyelve

Összetevők:

Cordyceps sinensis (kínai hernyógomba) őrlemény, zselatin, C-vitamin, Ganoderma lucidum (pecsétviaszgomba spóra) őrlemény, B1-vitamin. (dobozon más sorrend!)

Hatóanyagok a napi 2 kapszulára:

Cordyceps sinensis (kínai hernyógomba): 400 mg,

Ganoderma lucidum (pecsétviaszgomba) spóra: 74,4 mg (megfelel 0,744 g gomba hatóanyagának),

C-vitamin: 120 mg (NRV 150%),

B1-vitamin: 5,6 mg (NRV 509%).

NRV = felnőttek számára ajánlott napi bevitel

Újdonságok

16 másik termék van a kategóriában: