A kakaóbab viszonylag magas zsírtartalma (kb. 51 g/100g) mellett csupán 6 g szénhidrátot tartalmaz, emellett pedig gazdag élelmi rostokban. Forrása a vasnak is, ami hozzájárul a normál szellemi működés fenntartásához, illetve a fáradtság és a kifáradás csökkentéséhez. A vas a szervezetben részt vesz a normál oxigénszállításban, továbbá a normál energiatermelő anyagcsere-folyamatokban is. Hozzájárul a normál vörösvérsejt- és hemoglobin-képződéshez, illetve az immunrendszer normál működéséhez is.

A kakaóbab finom, ropogós, rendkívül intenzív, csokoládés ízével feldobhatja a reggeli kásákat, müzlit, de a süteményeknek is különösen gazdag ízt kölcsönöz. Élelmi rostokban gazdag és egyben vasforrás is, ami hozzájárul a normál szellemi működés fenntartásához, illetve a fáradtság és kifáradás csökkentéséhez.

Újdonságok

16 másik termék van a kategóriában: