Bolognai recept:

Hozzávalók (4-5 adaghoz): 800 g darált hús, 1 ek olaj, 80 g Szafi Reform bolognai alap, 4 dl víz, 1 dl natúr paradicsomsűrítmény

Elkészítés:

A darált húst a forró olajon megpirítjuk. Közben a bolognai port kikeverjük a vízzel és paradicsomsűrítménnyel.

Végül a húsra öntjük a vízben és paradicsomsűrítményben elkevert alapport, és folyamatos kevergetés mellett közepes lángon újra forrástól számított 2 percig főzzük. Diéta szerinti főtt tésztával tálaljuk.

Tipp: Vegetáriánusok, vegánok a húst helyettesíthetik pl. padlizsánnal!

A termék szezámmagot, mustármagot, zellert, dióféléket, szulfitokat tartalmazhat! Elkülönített allergén üzemrészlegünkön készült.

Túlzott fogyasztása hashajtó hatású lehet!

Újdonságok

8 másik termék van a kategóriában: