A zöldkagyló kizárólag az új-zélandi partok vidékén tud fennmaradni, azonban belül kifejezetten az északi parton található fjordvidékeken - itt tenyésztik tehát az értékes hatóanyagokban gazdag növényt. A 18-24 hónapon át tartó tenyésztés után a kagylók begyűjtése, majd a hús és a héjak szétválasztása következik. A húst általában fagyasztva szárítják vagy porítják, a héjakat pedig további feldolgozásra küldik.

Glükozamin-, kondroitin- és hialuronsav-tartalma mellett a zöldkagyló hatóanyagai továbbá a dermatán- és a keratán-szulfát, valamint a kovasav. A kovasav feladata a csontok és a kötőszövetek egészségének megőrzése, a többi vegyület pedig a porcok regenerálódását és épülését segíti.

ÖSSZETEVŐK:

 

Zöldkagyló koncentrátum por /82,6%/, zselatin

Hatóanyagok 3 kapszulában:

Zöldkagyló-kivonat 1500mg

Glükózaminoglikánok 36mg

Adagolás: Felnőtteknek napi 3 kapszula

Újdonságok

8 másik termék van a kategóriában: