• -5%
    BIOHEAL NÖVÉNYI GLÜKOZAMIN+MSM 120 DB - Dr.Herb

Az egészséges, sportos életmód megviselheti ízületeinket, ám a helyes étrend megválasztásával sokat tehetünk egészségüknek megóvása érdekében. A glükózamin segíti a súrlódásnak kitett ízületi szövetek működését és a porcszövetek újraképződését. Viszont fontos megjegyezni, hogy a glükozamint a szervezet saját maga nem állítja elő, elengedhetetlenné válik rendszeres pótlása. Kis mennyiségben glükozamin a legtöbb táplálékban megtalálható, azonban igazán gazdag forrást a tengeri eredetű élelmiszerek jelentenek, azon belül is a kagylók. A kiegyensúlyozott étrend kiegészítésére javasoljuk termékünket, melynek hatóanyagai hozzájárulnak a csontozatunk, és porcaink egészségének megőrzéséhez.

Glükozamin

Természetes szénhidrát, az ízületek kenőanyagának egyik legfőbb alkotóeleme. Segíti a súrlódásnak kitett ízületek egészséges működését és a porcszövetek újraképződését. Biztosítja a szalagok, kötőszövetek rugalmasságát, csökkenti az ízületi fájdalmakat, a gyulladásokat. A szervezet saját maga nem állítja elő, ezért elengedhetetlen a rendszeres pótlása. Sportolóknak, nehéz fizikai munkát végzőknek, túlsúlyosaknak megelőzésként is javasolt a fogyasztása. Megőrzi az ízületek, porcok és inak egészségét.

Hatóanyagok jótékony tulajdonságai:

a C-vitamin hozzájárul a megfelelő kollagénképződéshez, ezen keresztül a porcok megfelelő működéséhez

az MSM a szerves kén egyik formája, mely minden élő szervezetben megtalálható

a D-vitamin hozzájárul az egészséges csontozat fenntartásához és a kalcium normál felszívódásához

a mangán hozzájárul a normál kötőszövet képződéshez

a réz részt vesz a kötőszövetek normál állapotának fenntartásában

a cink és a mangán hozzájárulnak a normál csontozat fenntartásához

Adagolás:

Orvosi ajánlásra napi 3×1 filmtabletta, étkezés közben vagy után, bő folyadékkal.

Hatóanyag mennyiség 3 filmtablettában:

Glükózamin-szulfát 1500 mg

Metil-szulfonil metán 500 mg

Kollagén 100 mg

C-vitamin 80 mg (100%)

Cink 10 mg (100%)

Mangán 3 mg (100%)

Réz 1 mg (100%)

D-vitamin 75 µg/3000 NE (100%)

Összetevők:

Növényi eredetű glükózamin-szulfát, metil-szulfonil-metán, tömegnövelő szer (mikrokristályos cellulóz), stabilizátorok (akácmézga, hidroxipropil-metil-cellulóz), módosított keményítő, kollagén, L-aszkorbinsav, csomósodást gátlók (zsírsavak magnéziumsói, talkum), cink-citrát, színezékek (titán-dioxid, sárga vas-oxid), nedvesítőszer (glicerin), magnán-szulfát, réz-glükonát, kolekalciferol.

Újdonságok

16 másik termék van a kategóriában: