A napi bőrápolás részét képezi a hidratáló, bőrmegújító krémek és testápolók használata, melyeket külsőleg alkalmazunk. Ezek a bőr felsőbb réteigeit célozzák meg. Ha azonban a bőr mélyebb rétegeit szeretnénk elérni, melyek a bőr rugalmasságáért felelősek, belülről kell táplálni azt.

Támogatják a bőrrétegek megújulásáért felelős biológiai folyamatokat, segítheti az egészséges, friss bőrsejtek képződését.

Védik a bőrsejteket és azok membránjait a káros szabad gyököktől.

Ellensúlyozzák a légszennyezetség, UV-sugárzás, és egyéb más tényezeők káros hatásait, melyek roncsolhatják a bőrt.

 

Az Evelle Bio-Marine Complexet, növényi kivonatokat (bio-aktív izo-flavonoidokkal), természetes karotinoidokat, hozzáadott vitaminokat és ásványi anyagokat tartalmaz. Számos hatóanyag aktív antioxidáns is.

12 hetes napi használat után már érezhető a hatás. Ennyi idő kell ahoz, hogy stimuláni tudja a biológiai folyamatokat, például szabályozza az új bőrsejtek képződését, támogatni tudja a szervezet kollagén szintézisét, és stimulálja a védekező mechanizmusokat, mely hozzájárul a bőrsejtek védelméhez.

Tények az Evelle-ben található aktív hatóanyagokról.

C-Vitamin:

A C-vitamin vízoldékony vitamin, mely védi a szervezet sejtjeit az oxidatív stressz ellen. Hozzájárul a szervezet kollagén termelődéséhez és képes regenerálni a redukált E-vitamint.

E-vitamin:

Az E-vitamin zsíroldékony vitamin, mely védi a sejteket az oxidatív stressz ellen. Segíti a fiatalos, rugalmas bőr fenntartását.

Biotin:

A Biotin egy vízben oldódó B-vitamin, mely része a szervezet normál anyagcseréjének. Fontos a bőr és a nyálkahártya normális működéséhez, és az egészséges haj fenntartásához.

Cink:

A Cink egy létfontosságú nyomelem, antioxidáns tulajdonságokkal. Körülbelül 200 különböző enzimet támogat a szervezetben. A Cink része a normális DNS szintézisnek, és a sejtosztódásnak. Ezen kívül fontos a zsírok  és az A-vitamin anyagcseréjéhez. A Cink szintén hozzájárul az egészséges bőr, haj, és körmök normál állapotának fenntartásához.

Szelén:

A szelén egy létfontosságú nyomelem és antioxidáns, mely azt jelenti, hogy hozzájárul a sejtek oxidatív stressz hatására kialakuló károsodásokkal szembeni védelméhez. A szelén szintén fontos a haj és körmök egészégének megőrzéséhez. Az Evelle a szabadalmaztatott, dán szelénes élesztőt, a SelenoPrecise-t tartalmazza.

Mélytengeri hal-kivonat:

Számos olyan összetevőt tartalmaz, mely fontos a bőr hidratáltsága és elasztikussága szempontjából.

Mezei Zsúrló kivonat:

A szerves kötésű szilikon gazdag forrása, nagyon fontos nyomelem. A bőr, a kötőszövetek, az inak  és az artériák szövetei tartalmazzák a legtöbb szilikont a szervezetben.

Paradicsom kivonat:

A növényi pigment, karotinoid és a  likopin gazdag és jól felszívódó forrása. A likopin kapcsolatban áll a béta-karotinnal. A likopin egy jól felszívódó tápanyag, mely természetesen megtalálható a szövetekben és az emberi szervezet vérplazmájában.

Áfonya kivonat:

Néhány igen aktív hatóanyagot tartalmaz, mint például a kék- piros színezőanyagot, melyet antocianinnak és ptereostilbennek hívnak.

Francia tengeri fenyő kivonat (pycnogenol®):

A természetben előforduló bioflavonoidok egy speciális, vízoldékony csoportját tartalmazza.

Termékjellemzők

Adagolás:

Naponta két tabletta sok vízzel elfogyasztva.

Figyelmeztetés:

A napi ajánlott fogyasztási mennyiséget ne lépje túl.

A termék fogyasztása halra, puhatestűekre érzékenyeknek, valamint terhes nőknek és gyermekeknek nem ajánlott.

Összetevők

Tömegnövelő szerek (mikrokristályos cellulóz, hidroxi-propil-metil cellulóz), tengeri halporc kivonat (Bio-Marine Complex® 50 mg/tabletta), mezei zsurló kivonat (40 mg/tabletta), paradicsom kivonat (33,3 mg/tabletta), aszkorbinsav, cink-glukonát, szelénes élesztő, fekete áfonya kivonat (15 mg/tabletta), tengeri fenyő kivonat (Pycnogenol® 10 mg/tabletta), csomósodást gátlók (talkum, magnézium-sztearát, szilícium-dioxid), d-α-tokoferol acetát, d-α-tokoferol szukcinát, színezékek (titándioxid, likopin, lutein, karotinok), aroma (vanilin), D-biotin.

Tárolás:

Szobahőmérsékleten, gyermekek elől gondosan elzárt helyen.60 db

Újdonságok

8 másik termék van a kategóriában: