Béta-karotin

A béta-karotin az A-vitamin előanyagaként elősegítheti a szem egészségének megőrzését, hozzájárulhat a bőr öregedésének késleltetéséhez, a bőr egészségének megőrzéséhez. Úgynevezett provitamin (elővitamin), a máj természetes úton állítja elő belőle az A-vitamint. Hiányának az egyik legelső és legjellemzőbb tünete a látás romlása, a farkasvakság, amikor a szem képtelen alkalmazkodni a gyenge fényhez. Súlyosabb esetben tartós hiánya akár vaksághoz is vezethet. Nyáron különösen hasznos lehet, mert festékanyagai megkötődnek a bőr hámrétegében, közömbösítik a káros anyagokat, védelmet nyújtanak az UV-sugárzás ellen. Rendszeres fogyasztása felkészíti a bőrt a rákkeltő és öregítő hatások ellen, csökkenti a kollagén lebomlását, emellett javítja a látást, megelőzheti a szem romlását.

Dr. Chen béta-karotin+e-vitamin+cink kapszula

Béta-karotin + E vitamin + Cink étrend-kiegészítő lágyzselatin kapszula – az egészséges bőr érdekében.

A Béta-karotin a növények természetes sárgás színanyaga, szervezetünkben A-vitamin képződik belőle, mely szerepet játszik a bőr megfelelő állapotának megőrzésében is.

A cink hozzájárul a bőr normál állapotának fenntartásához, valamint részt vesz az A-vitamin normál anyagcseréjében.

Az E-vitamin természetes antioxidáns, hozzájárul a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelméhez. Az E-vitamin d-α-tokoferol formában jól hasznosul az emberi szervezetben.

Adagolás: naponta 1 kapszula bevétele javasolt bőséges folyadékkal lenyelve. Használata javasolható napozás és szoláriumozás időszakában.

Összetevők: szójaolaj, natúrBéta-karotin kivonat, cink-citrát, natúr E-vitamin zselatin kapszulában.

Hatóanyagok napi 1 adagban:

natúr béta-karotin: 15 mg,

A-vitamin (béta-karotinból): 2500 µg, (NRV* 312,5%)

cink: 9,9 mg, (NRV 99%)

natúr E-vitamin (D-alfa-tokoferol): 10 mg (NRV 83%)

*NRV felnőttek számára aánlott napi bevitel

Újdonságok

8 másik termék van a kategóriában: